1 op 1 coachtraject

Herken jij dit?


 • Je probeert alle ballen tegelijk omhoog te houden je bedrijf, je gezin, het huishouden terwijl je ook je vriendinnen niet teleur wilt stellen.

 • 's morgens als de wekker gaat en je je ogen open doet, voel je alweer dat kloppen achter je ogen. Het wordt wéér een dag met hoofdpijn... En terwijl je naar het toilet loopt merk je dat je buik ook niet helemaal lekker zit. En eigenlijk heb je zin om terug je bed in te gaan maar dat kan je natuurlijk niet maken.

 • Je kinderen zijn in de woonkamer aan het spelen en rennen rond of maken best wat herrie. Opeens wordt het je te veel en vlieg je keihard tegen ze uit. Je schrikt van jezelf en daarna voel je je meteen schuldig! Het zijn maar kinderen, daar had je ook anders op kunnen reageren. Je merkt dat je het liefste huilend in een hoekje zou kruipen…

 • Je hebt voor de zoveelste nacht achter elkaar slecht geslapen. Het lijkt alsof je hoofd niet uit wil gaan en je blijft maar malen en piekeren over werk, je gezin, die ene vriendin, dingen die die dag zijn gebeurd en van alles wat er de komende dagen nog moet gebeuren. En wanneer je dan eindelijk in slaap valt, gaat binnen no time de wekker en moet je er al weer uit.

 • Je kinderen vragen al weken of je een keer met hun iets leuks gaat doen zoals naar de speeltuin, naar de dierentuin of naar het winkelcentrum. En je wílt het wel, alleen je hebt de puf gewoon niet. Iedere week neem je je voor dat je díe zaterdag wel met ze gaat maar wanneer je dan op zaterdag wakker wordt, voel je gewoon aan alles dat het je niet lukt. Je vindt het echt verschrikkelijk weer nee te moeten zeggen maar het gaat gewoon niet. En iedere week voel je je er meer schuldig over.

Hoe zal het voor je zijn als?


 • Je dagen niet bepaalt worden door hoofd- en buikpijn. Dat wanneer je wakker wordt, je dag niet begint met lichamelijke ongemakken maar dat je je lichamelijk gewoon ok voelt zodat je je kan focussen op wat je die dag allemaal wilt gaan doen.

 • Je niet meer zo snel geraakt of geïrriteerd raakt. Dat je lontje weer een stuk langer is en je zelfs misschien wel lekker mee gaat spelen met je kinderen! Jij weet nog wel goede verstopplekken in het huis 🙂

 • Je hoofd ’s avonds gewoon rustig is zodat je wél gewoon in slaap kunt vallen zonder al die gedachten die maar rond blijven gaan. Dat je makkelijk inslaapt en je de volgende dag ook echt uitgerust wakker wordt.

 • Je weer met je volle aandacht bij gesprekken kunt zijn, je echt hoort wat de ander zegt en actief bij kunt dragen aan het gesprek. Je aandacht dwaalt niet langer steeds af en je merkt dat je partner, je kinderen en je vrienden ook weer sneller en makkelijker een gesprek met je aangaan omdat ze het gevoel hebben dat je echt naar ze luistert.

Ik ben ervan overtuigd dat dit voor jou haalbaar is én ik ga je daarbij helpen!

In een 1 op 1 traject begeleid ik je in 4 maanden naar meer rust, minder zorgen en veel meer plezier in je onderneming en prive leven! Op naar het leven waar jij zo naar verlangt!

Het traject bestaat uit 8 sessies van een 45 minuten in mijn praktijk of via zoom en wordt helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Afhankelijk van jou verhaal en jouw behoeftes zal de begeleiding bestaan uit een combinatie van gesprekken, meditatie- en mindfulnesstechnieken en praktische opdrachten gericht op wat jij nodig hebt!

Wat het jouw oplevert is?


 • Door op een holistische manier naar je klachten te kijken ontdek je hoe lichamelijke en mentale klachten met elkaar in verhouding staan én hoe je deze aan kunt pakken. Want wanneer jij mentaal beter in je vel zit, zullen die onverklaarbare lichamelijke klachten ook verdwijnen.

 • Je spreekwoordelijke lontje wordt weer een stuk langer. Waar je nu snel geïrriteerd raakt over van alles, merk je dan weer dat dingen je veel minder snel raken of storen. Je zult ook meteen merken dat het wonderen doet voor de sfeer in huis!

 • Je krijgt meer controle over je hoofd en je gedachten en je zult merken dat wanneer je naar bed gaat, je niet meer eerst uren ligt te piekeren en malen maar dat je gewoon in slaap kunt vallen. Je lichaam gaat in rust, je hoofd gaat in rust en jij wordt de volgende dag uitgeslapen wakker.

 • Je hebt meer focus en in gesprekken kan je er echt met je aandacht bij blijven. Je kunt weer oprecht geïnteresseerd luisteren naar wat je partner, je kinderen of je vrienden je vertellen en je onthoudt ook wat er gezegd is. Hierdoor merk je dat anderen ook weer sneller naar jou komen met hun verhaal, wat ook nog eens een positief effect heeft op jullie relatie.

 • Je zit beter in je vel wat je ook meteen terugziet in je energieniveau! Je hebt weer zin om dingen te ondernemen en merkt dat je hier ook de puf voor hebt.

Het traject vraagt slechts een investering van €965.

(Of 4 maandelijkse termijnen van €241,25)
Het genoemde bedrag is inclusief btw.

Als je een samenwerking met mij wilt aangaan is een klik heel belangrijk. Ook is het fijn dat we beide zeker weten dat ik de juiste persoon voor jou ben. 

Ja ik wil kennismaken

Als je voelt dat het traject jou zou kunnen helpen, nodig ik je uit om het contactformulier in te vullen. We plannen daarna een kennismaking in. Dit gesprek is gratis.

Dit zeggen mijn clienten over mij

Anoniem

Ik ben zonder verwachtingen het traject ingegaan. Maar het heeft me zoveel gebracht!  Ik zit weer heerlijk in mijn vel en weet nu hoe ik op mijn intuïtie kan vertrouwen. Ik heb door jou geleerd om hardop te denken en door op mijn intuïtie te vertrouwen dat ik dan kom op een punt dat ik nodig heb. Ik ben zo dankbaar en kan het aan iedereen aanraden!

Claudia

Ik was aan het overleven. Mijn dagen bestonden uit stress en zorgen. Petra heeft mij inzicht gegeven. En ik kreeg meer energie; elke nieuwe morgen. Ik heb geleerd om los te laten. Daar waar ik het niet veranderen kon. Ik heb geleerd om grenzen aan te geven door erover te praten. Ik kon weer genieten van kleine dingen en het schijnen van de zon. Ik denk nu in mogelijkheden. En ik mediteer elke dag. Nu ben ik met het traject bij Petra klaar. Ze ziet bij mij een mooie glimlach. En ik? Ik ben haar erg dankbaar! Liefs Claudia

Claudia

Lieve Petra,

Ik ben al een heel eind door jou op weg geholpen. Ik ben je daarvoor erg dankbaar. Het heeft zo moeten zijn dat je dat we elkaar hebben ontmoet. Alles heeft zo zijn reden. Je bent een heel mooi en puur mens❤️

Op dit moment sta ik anders in het leven. Ik merk dat ik gegroeid ben en ik weet nu wat mijn doelen zijn in dit leven.

 

Anomiem

Ik vond het een fijne en inspirerende coachsessie. Ik kan meteen aan de slag met de tips die ik van petra gekregen heb.

(Recensie gratis coachsessie)

Fred de Brouwer

Heel erg bedankt je geeft mij in ieder geval een stuk inzicht, duidelijkheid en geeft mij een goed gevoel en rust.

 

Bekijk alle reviews of schrijf er ook één!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00