Wie jarig is trakteert!

Ik zie zoveel vrouwen die last hebben van stress en het breekt mijn hart om dat te zien. En omdat ik bijna jarig ben (24 juli) heb ik besloten dat ik een vrouw gewoon een traject cadeau ga doen. Gewoon helemaal op mijn kosten.

Dit traject is iets voor jou als,
Wanneer je partner iets vertelt over werk of je kinderen iets over school , je merkt dat je steeds afdwaalt. Je doet echt je best om te luisteren en te onthouden wat er gezegd wordt, maar je hoofd lijkt wel een vergiet waar alle informatie gewoon door wegstroomt. Het is ook al een paar keer gebeurd dat je daarna commentaar kreeg omdat je ongeïnteresseerd overkomt en je hebt één van je kinderen wel eens horen zeggen ‘mama luistert toch nooit naar wat ik vertel’. Het raakt je enorm maar het is niet dat je niet wilt luisteren! Het lukt je gewoon niet om je te concentreren.

Je kinderen vragen al weken of je een keer met hun iets leuks gaat doen zoals naar de speeltuin, naar de dierentuin of naar het winkelcentrum. En je wílt het wel, alleen je hebt de puf gewoon niet. Iedere week neem je je voor dat je díe zaterdag wel met ze gaat maar wanneer je dan op zaterdag wakker wordt, voel je gewoon aan alles dat het je niet lukt. Je vindt het echt verschrikkelijk weer nee te moeten zeggen maar het gaat gewoon niet. En iedere week voel je je er meer schuldig over.

Wat het je oplevert is?
Je hebt meer focus en in gesprekken kan je er echt met je aandacht bij blijven. Je kunt weer oprecht geïnteresseerd luisteren naar wat je partner of je kinderen je vertellen en je onthoudt ook wat er gezegd is. Hierdoor merk je dat anderen ook weer sneller naar jou komen met hun verhaal, wat ook nog eens een positief effect heeft op jullie relatie.

Je zit beter in je vel wat je ook meteen terugziet in je energieniveau! Je hebt weer zin om dingen te ondernemen en merkt dat je hier ook de puf voor hebt.

Het traject duurt 4 maanden en bestaat uit 8 live sessies bij mijn in de praktijk of via zoom.

Wil jij kans maken om dit traject ter waarde van €765,- te winnen? Ga dan naar: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrhzXQAbfx8w

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00