De meer rust in je hoofd en lijf challenge voor ondernemende vrouwen

Herken je dit?


  • Je probeert alle ballen tegelijk omhoog te houden je bedrijf, je gezin, het huishouden terwijl je ook je vriendinnen niet teleur wilt stellen.

  • In je bedrijf heb je steeds het idee dat je achter de feiten aanloopt. Het voelt alsof andere ondernemers alles met gemak afkrijgen terwijl bij jou de stapel met werk maar groter en groter lijkt te worden. Ben jij dan de enige die die hoge werkdruk ervaart?

  • Je merkt dat je eigenlijk al een tijd niet meer zo positief in het leven staat. Het lijkt wel of alles wat je doet fout gaat, je niet meer echt controle hebt over de dingen die er gebeuren en je je steeds lastiger er overheen kunt zetten. Wat is er eigenlijk gebeurd dat het leven opeens zo zwaar voelt, want dat was vroeger toch niet zo?

Is het antwoord een dikke ja ga dan heb ik iets super tofs voor je! Namelijk De meer rust in je hoofd en lijf challenge voor ondernemende vrouwen. In deze challenge leer je hoe je zorgt voor meer rust in je hoofd en lijf. En hoe je zorgt voor meer rust, minder zorgen en veel meer plezier in je onderneming en privé leven. De investering hiervoor is €27 incl BTW. En dat is het meer dan waard!

Wat levert het je op?


  • Na deze challenge weet jij hoe je de grenzen tussen je onderneming en privé leven bewaakt. Nooit meer tot in de late uurtjes en in de weekenden alleen maar bezig zijn met je onderneming terwijl je dit eigenlijk niet wilt. Na deze challenge bepaal jij weer helemaal wanneer jij wel en niet werkt aan en in je onderneming.

  • Na deze challenge durf jij keuzes te maken, zodat je alleen nog maar samenwerkingen aangaat met klanten en opdrachten waar jij echt blij van wordt. Zodat jij echt plezier haalt uit je onderneming.

  • Krijg je je belangrijke taken op tijd af en mis je geen deadlines meer. Hoe heerlijk is dat! Nooit meer stress over een nog niet verstuurde factuur of een vergeten BTW aangifte.

Hoe ziet de challenge eruit?

Als je meedoet aan de challenge kom je in een besloten facebookgroep. Ik ga in de ochtend om 11u live in de facebookgroep en zorg daarnaast voor een geschreven uitleg. Jij kan tussendoor altijd je vragen stellen. Want aan het einde van de dag houden we samen een evaluatie-moment. De challenge loopt van maandag 13 maart tot en met vrijdag 17 maart 2023

Wil jij weer meer rust, minder zorgen en veel meer plezier ervaren in je onderneming en privé leven? Meld je dan snel aan.

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00