Persoonlijk 1-op-1 Coachtraject (2 Maanden)

Herken je jezelf in deze uitdagingen?


  • Het voortdurende jongleren tussen je bedrijf, gezin, huishouden en sociale verplichtingen.

  • De constante hoofd- en buikpijn die je dagelijkse leven beïnvloeden.

  • Die momenten waarop je onbedoeld tegen je kinderen uitvalt en je je meteen schuldig voelt.

  • De slapeloze nachten vol piekeren over je to-do lijst. En bovenal, de diepe wens om quality time door te brengen met je kinderen, maar de energie lijkt steeds te ontbreken.

Wat als ik je vertel dat er een weg is naar een beter leven? Wat als je die innerlijke rust en balans kunt vinden waar je zo naar verlangt? Ik geloof erin dat dit voor jou binnen handbereik ligt, en ik ben hier om je te begeleiden op deze  reis.

 

Wat omvat mijn Persoonlijke 1-op-1 Coachtraject van 2 Maanden?


  • Dit op maat gemaakte coachtraject strekt zich uit over 2 maanden en omvat 4 krachtige sessies van elk 1 uur. Onze ontmoetingen kunnen plaatsvinden in mijn praktijkruimte of online via Zoom, afhankelijk van jouw voorkeur. Mijn aanpak is volledig afgestemd op jouw unieke behoeften en omvat een combinatie van diepgaande gesprekken, meditatie- en mindfulness-oefeningen, en praktische opdrachten die specifiek gericht zijn op jouw situatie.

Wat dit traject jouw oplevert?


  • Meer levensplezier: Je zult ontdekken hoe je weer volop kunt genieten van het leven. Je zult plezier ervaren in de kleine dingen en het geluk in alledaagse momenten herontdekken.

  • Een langere lont: Je zult merken dat je geduld groeit. Kleine irritaties zullen je minder snel uit balans brengen, wat een positieve invloed zal hebben op de sfeer in je huis en je relaties.

  • Meer rust in je hoofd: Je zult meer controle over je gedachten krijgen. Geen uren piekeren en malen meer voor het slapengaan. Je zult gewoon kunnen inslapen en 's ochtends verfrist wakker worden.

  • Verbeterde focus: Je zult een verhoogde concentratie ervaren. Tijdens gesprekken kun je oprecht luisteren naar anderen en onthoud je wat er gezegd wordt, wat je relaties ten goede zal komen.

  • Energieherstel: Je zult merken dat je meer energie hebt en enthousiast bent om weer actie te ondernemen in je leven.

Dit is jouw kans om de weg naar innerlijke rust en balans te betreden, om een betere versie van jezelf te worden en meer van het leven te genieten.

Investeer in Jezelf voor Slechts €379

Dit 2-maanden coachtraject met 4 waardevolle sessies kost slechts €379. Het is een investering in jezelf en in de toekomst die je verdient.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten? Neem vandaag nog contact op, en laten we samen beginnen aan jouw reis naar innerlijke rust en balans. Samen zorgen we ervoor dat je niet langer alle ballen in de lucht hoeft te houden en met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.

Ik kijk er enorm naar uit om je te begeleiden op deze levensveranderende reis!

Als je een samenwerking met mij wilt aangaan is een klik heel belangrijk. Ook is het fijn dat we beide zeker weten dat ik de juiste persoon voor jou ben.

Dit zeggen mijn clienten over mij

Marieke B

Petra heeft mij veel ruimte in mezelf terug gegeven via specifieke ademhalingsoefeningen. De kracht die ik voelde in mijn eigen lichaam en in mijn stem zijn ongelofelijk mooi en werkt verhelderend. Praktisch en zeer effectief.

Marieke

Wat ik vooral fijn vond aan de challenge was dat je veel praktische tips gaf die ik direct kon toepassen. Ook vond ik het fijn dat ik de mogelijkheid kreeg om vragen te stellen.

Ik kan niet echt iets bedenken wat ik nog miste! De inhoud vond ik precies goed wat betreft informatie en oefeningen.

(Recensie van De meer rust in je hoofd en lijf challenge)

Anoniem

Ik ben zonder verwachtingen het traject ingegaan. Maar het heeft me zoveel gebracht!  Ik zit weer heerlijk in mijn vel en weet nu hoe ik op mijn intuïtie kan vertrouwen. Ik heb door jou geleerd om hardop te denken en door op mijn intuïtie te vertrouwen dat ik dan kom op een punt dat ik nodig heb. Ik ben zo dankbaar en kan het aan iedereen aanraden!

Claudia

Ik was aan het overleven. Mijn dagen bestonden uit stress en zorgen. Petra heeft mij inzicht gegeven. En ik kreeg meer energie; elke nieuwe morgen. Ik heb geleerd om los te laten. Daar waar ik het niet veranderen kon. Ik heb geleerd om grenzen aan te geven door erover te praten. Ik kon weer genieten van kleine dingen en het schijnen van de zon. Ik denk nu in mogelijkheden. En ik mediteer elke dag. Nu ben ik met het traject bij Petra klaar. Ze ziet bij mij een mooie glimlach. En ik? Ik ben haar erg dankbaar! Liefs Claudia

Claudia

Lieve Petra,

Ik ben al een heel eind door jou op weg geholpen. Ik ben je daarvoor erg dankbaar. Het heeft zo moeten zijn dat je dat we elkaar hebben ontmoet. Alles heeft zo zijn reden. Je bent een heel mooi en puur mens❤️

Op dit moment sta ik anders in het leven. Ik merk dat ik gegroeid ben en ik weet nu wat mijn doelen zijn in dit leven.

 

Anomiem

Ik vond het een fijne en inspirerende coachsessie. Ik kan meteen aan de slag met de tips die ik van petra gekregen heb.

(Recensie gratis coachsessie)

Bekijk alle reviews of schrijf er ook één!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00