Stel je prioriteiten challenge

Vaak denken we het heel druk te hebben terwijl dit niet zo is. Er is dan wel tijd voor zelfzorg, rust en ontspanning. En als we het wel druk hebben dan zorgen we daar 9 van de 10 keer zelf voor, door onze week zo vol te plannen dat we tijd te kort komen. Totaal niet handig dus! Stop hier mee! Stop met zeggen dat je het heel druk hebt als dit niet het geval is. En als het wel het geval is vraag jezelf dan eens goed af of je niet teveel in een week hebt gepland? Is het antwoord een dikke ja ga dan heb ik iets super tofs voor je!

Namelijk de Stel je prioriteiten challenge. In deze challenge leer je stap voor stap goede prioriteiten stellen. Van het in kaart brengen van je taken Vandaag (of deze week) tot de to do list waarin jouw top prioriteiten bovenaan staan. De investering hiervoor is €27. En dat is het meer dan waard!

Wat levert het je op?

  • Na deze online challenge heb je alles in huis om goede prioriteiten te kunnen stellen
  • Heb je het overzicht over je taken, weet je welke taken echt belangrijk zijn
  • Krijg je alle belangrijke taken op tijd af zodat je tijd hebt voor leuke dingen (zoals met de kinderen spelen).
  • Maar het allerbelangrijkste door prioriteiten te stellen ervaar je meer rust in je hoofd en lijf!

Hoe ziet de challenge eruit?

Als je meedoet aan de challenge kom je in een besloten facebookgroep. Ik ga in de ochtend om 11u live in de facebookgroep en zorg daarnaast voor een geschreven uitleg. Jij kan tussendoor altijd je vragen stellen. Want aan het einde van de dag houden we samen een evaluatie-moment. De challenge loopt van maandag 30 januari t/m vrijdag 3 februari. 

Wil jij weer meer rust in je hoofd en lijf ervaren? Meld je dan snel aan.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUx4xjReeANJXeV3DeYjI23zPHoe4WYH-BDO1ZXcBdDHs2pA/viewform?usp=sf_link

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00