Werk met mij

Herken jij dit?


 • Je probeert alle ballen omhoog te houden - je bedrijf, je gezin, het huishouden - terwijl je er ook voor zorgt dat je vriendinnen niet teleurgesteld worden.

 • 's ochtends bij het opstaan voel je alweer die bekende spanning achter je ogen en weet je dat het een dag met hoofdpijn zal worden. Tegelijkertijd merk je dat je buik ook niet helemaal lekker voelt. Je zou het liefst terug in bed kruipen, maar als ondernemer weet je dat dat geen optie is. Hoe zou het voor je zijn als je je energiek en fit zou voelen om de dag aan te pakken? Stel je voor dat je zonder hoofd- en buikpijn vol energie en focus aan je werk kunt beginnen en de dag met vertrouwen tegemoet kunt zien.

 • Je kinderen zijn in de woonkamer aan het spelen en rennen rond of maken best wat herrie. Opeens wordt het je te veel en vlieg je keihard tegen ze uit. Je schrikt van jezelf en daarna voel je je meteen schuldig! Het zijn maar kinderen, daar had je ook anders op kunnen reageren. Je merkt dat je het liefste huilend in een hoekje zou kruipen…

 • Je hebt voor de zoveelste nacht op rij slecht geslapen. Je hoofd lijkt niet tot rust te komen en je blijft maar malen en piekeren over je bedrijf, je gezin, relaties, en alles wat er nog op je to-do lijst staat voor de komende dagen. Wanneer je eindelijk in slaap valt, lijkt het alsof de wekker binnen no time weer afgaat en moet je weer aan de slag. Het is uitdagend om het allemaal bij te houden, maar het is ook belangrijk om genoeg rust te krijgen om de volgende dag weer vol energie aan de slag te kunnen.

 • Je wilt niets liever dan quality time doorbrengen met je kinderen, maar het voelt alsof de tijd en energie ontbreekt om dit waar te maken. Je voelt je schuldig dat je niet genoeg tijd met ze doorbrengt en je ziet de teleurstelling op hun gezichten wanneer je weer eens nee moet zeggen. Maar stel je je voor hoe het zou zijn als je wel de energie had om die leuke uitstapjes met ze te maken en echt te genieten van het samen zijn. Hoe het zou voelen om die lach op hun gezicht te zien en te weten dat je ze de aandacht hebt gegeven die ze verdienen?

Hoe zal het voor je zijn als?


 • Je niet langer alle ballen omhoog hoeft te houden? Dat je je bedrijf, gezin en huishouden kunt runnen zonder je vriendinnen te hoeven teleurstellen? Stel je voor hoeveel rust dat zou geven en hoeveel meer tijd en energie je zou hebben om te genieten van de dingen die echt belangrijk voor je zijn.

 • Je 's morgens wakker wordt en je niet wordt belemmerd door hoofd- en buikpijn? Stel je voor dat je dag begint zonder lichamelijke ongemakken, zodat je je volledig kunt concentreren op de dingen die je die dag wilt bereiken. Hoe zou het voelen om de energie te hebben om je te richten op je werk, je gezin en andere activiteiten die belangrijk voor je zijn, zonder afgeleid te worden door lichamelijke klachten?

 • Je niet meer zo snel geraakt of geïrriteerd raakt. Dat je lontje weer een stuk langer is en je zelfs misschien wel lekker mee gaat spelen met je kinderen! Jij weet nog wel goede verstopplekken in het huis 🙂

 • Je als je 's avonds je hoofd rust kan geven? En als je de volgende dag weer vol energie aan de slag kunt, zonder die constante gedachtenstroom die je uit je slaap houdt? Stel je voor dat je jezelf de rust gunt die je nodig hebt om echt uitgerust wakker te worden en het beste uit jezelf te halen.

 • Je eindelijk de tijd en energie had om quality time door te brengen met je kinderen? Om die leuke uitstapjes te maken en echt te genieten van het samen zijn, zonder je schuldig te voelen dat je niet genoeg tijd met ze doorbrengt. Stel je eens voor hoe het zou voelen om die lach op hun gezicht te zien en te weten dat je ze de aandacht hebt gegeven die ze verdienen. Wat zou dat betekenen voor jou en je gezin?

Ik ben ervan overtuigd dat dit voor jou haalbaar is én ik ga je daarbij helpen!

Als ondernemende vrouw weet jij als geen ander hoe druk het leven kan zijn en hoe moeilijk het is om balans te vinden. Daarom begeleid ik jou persoonlijk in een 4-maanden traject naar meer rust, minder zorgen en meer plezier in je onderneming en privéleven. Op naar het leven waar jij zo naar verlangt!

Het traject bestaat uit 8 sessies van een 60 minuten in mijn praktijk of via zoom en wordt helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Afhankelijk van jou verhaal en jouw behoeftes zal de begeleiding bestaan uit een combinatie van gesprekken, meditatie- en mindfulnesstechnieken en praktische opdrachten gericht op wat jij nodig hebt!

Wat het jouw oplevert is?


 • Door op een holistische manier naar je klachten te kijken ontdek je hoe lichamelijke en mentale klachten met elkaar in verhouding staan én hoe je deze aan kunt pakken. Want wanneer jij mentaal beter in je vel zit, zullen die onverklaarbare lichamelijke klachten ook verdwijnen.

 • Je spreekwoordelijke lontje wordt weer een stuk langer. Waar je nu snel geïrriteerd raakt over van alles, merk je dan weer dat dingen je veel minder snel raken of storen. Je zult ook meteen merken dat het wonderen doet voor de sfeer in huis!

 • Je krijgt meer controle over je hoofd en je gedachten en je zult merken dat wanneer je naar bed gaat, je niet meer eerst uren ligt te piekeren en malen maar dat je gewoon in slaap kunt vallen. Je lichaam gaat in rust, je hoofd gaat in rust en jij wordt de volgende dag uitgeslapen wakker.

 • Je hebt meer focus en in gesprekken kan je er echt met je aandacht bij blijven. Je kunt weer oprecht geïnteresseerd luisteren naar wat je partner, je kinderen of je vrienden je vertellen en je onthoudt ook wat er gezegd is. Hierdoor merk je dat anderen ook weer sneller naar jou komen met hun verhaal, wat ook nog eens een positief effect heeft op jullie relatie.

 • Je zit beter in je vel wat je ook meteen terugziet in je energieniveau! Je hebt weer zin om dingen te ondernemen en merkt dat je hier ook de puf voor hebt.

Het traject vraagt slechts een investering van €965.

(Of 4 maandelijkse termijnen van €255)
Het genoemde bedrag is zonder btw aangezien mijn diensten vrijgesteld zijn van btw.

Als je een samenwerking met mij wilt aangaan is een klik heel belangrijk. Ook is het fijn dat we beide zeker weten dat ik de juiste persoon voor jou ben.

Dit zeggen mijn clienten over mij

Marieke B

Petra heeft mij veel ruimte in mezelf terug gegeven via specifieke ademhalingsoefeningen. De kracht die ik voelde in mijn eigen lichaam en in mijn stem zijn ongelofelijk mooi en werkt verhelderend. Praktisch en zeer effectief.

Marieke

Wat ik vooral fijn vond aan de challenge was dat je veel praktische tips gaf die ik direct kon toepassen. Ook vond ik het fijn dat ik de mogelijkheid kreeg om vragen te stellen.

Ik kan niet echt iets bedenken wat ik nog miste! De inhoud vond ik precies goed wat betreft informatie en oefeningen.

(Recensie van De meer rust in je hoofd en lijf challenge)

Anoniem

Ik ben zonder verwachtingen het traject ingegaan. Maar het heeft me zoveel gebracht!  Ik zit weer heerlijk in mijn vel en weet nu hoe ik op mijn intuïtie kan vertrouwen. Ik heb door jou geleerd om hardop te denken en door op mijn intuïtie te vertrouwen dat ik dan kom op een punt dat ik nodig heb. Ik ben zo dankbaar en kan het aan iedereen aanraden!

Claudia

Ik was aan het overleven. Mijn dagen bestonden uit stress en zorgen. Petra heeft mij inzicht gegeven. En ik kreeg meer energie; elke nieuwe morgen. Ik heb geleerd om los te laten. Daar waar ik het niet veranderen kon. Ik heb geleerd om grenzen aan te geven door erover te praten. Ik kon weer genieten van kleine dingen en het schijnen van de zon. Ik denk nu in mogelijkheden. En ik mediteer elke dag. Nu ben ik met het traject bij Petra klaar. Ze ziet bij mij een mooie glimlach. En ik? Ik ben haar erg dankbaar! Liefs Claudia

Claudia

Lieve Petra,

Ik ben al een heel eind door jou op weg geholpen. Ik ben je daarvoor erg dankbaar. Het heeft zo moeten zijn dat je dat we elkaar hebben ontmoet. Alles heeft zo zijn reden. Je bent een heel mooi en puur mens❤️

Op dit moment sta ik anders in het leven. Ik merk dat ik gegroeid ben en ik weet nu wat mijn doelen zijn in dit leven.

 

Anomiem

Ik vond het een fijne en inspirerende coachsessie. Ik kan meteen aan de slag met de tips die ik van petra gekregen heb.

(Recensie gratis coachsessie)

Bekijk alle reviews of schrijf er ook één!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00