Referenties

Chrissy Peters

Na het volgen van een ademworkshop, ontdekte ik de kracht van ademhalingstechnieken voor stressvermindering en innerlijke rust. Denk dat dit voor iedereen een waardevolle toevoeging kan zijn!

José van Breugel | Zonder moeten op blote voeten.nl

Ik zag de ademworkshop van Petra voorbij komen en, alhoewel ik me niet herkende in de situaties die zij als voorbeeld gaf, voelde ik direct dat ik erbij wilde zijn. Een ademworkshop, ik had het nog nooit gedaan en ik wilde gewoon eens ervaren hoe het zou zijn en wat het voor me zou kunnen doen. Ik ging er neutraal in en het leverde me een lekker uurtje me-time op. Ik kende de ademhalingsoefeningen al (ik doe aan yoga én ben veel bezig met chakra’s) maar door ze toch lekker mee te doen voelde ik toch nog wat extra verbinding met mezelf. De prettige, kalme stem heeft daar zeker aan bijgedragen dus als je nog twijfelt of je de ademworkshop zal gaan doen…ik zeg DOEN! Vraag jezelf eens af…wat is het mooiste wat je kan overkomen als je gewoon lekker meedoet…hou je daaraan vast. Nogmaals..super bedankt Petra! 💜

Marieke B

Petra heeft mij veel ruimte in mezelf terug gegeven via specifieke ademhalingsoefeningen. De kracht die ik voelde in mijn eigen lichaam en in mijn stem zijn ongelofelijk mooi en werkt verhelderend. Praktisch en zeer effectief.

Marieke

Wat ik vooral fijn vond aan de challenge was dat je veel praktische tips gaf die ik direct kon toepassen. Ook vond ik het fijn dat ik de mogelijkheid kreeg om vragen te stellen.

Ik kan niet echt iets bedenken wat ik nog miste! De inhoud vond ik precies goed wat betreft informatie en oefeningen.

(Recensie van De meer rust in je hoofd en lijf challenge)

Anoniem

Ik ben zonder verwachtingen het traject ingegaan. Maar het heeft me zoveel gebracht!  Ik zit weer heerlijk in mijn vel en weet nu hoe ik op mijn intuïtie kan vertrouwen. Ik heb door jou geleerd om hardop te denken en door op mijn intuïtie te vertrouwen dat ik dan kom op een punt dat ik nodig heb. Ik ben zo dankbaar en kan het aan iedereen aanraden!

Claudia

Ik was aan het overleven. Mijn dagen bestonden uit stress en zorgen. Petra heeft mij inzicht gegeven. En ik kreeg meer energie; elke nieuwe morgen. Ik heb geleerd om los te laten. Daar waar ik het niet veranderen kon. Ik heb geleerd om grenzen aan te geven door erover te praten. Ik kon weer genieten van kleine dingen en het schijnen van de zon. Ik denk nu in mogelijkheden. En ik mediteer elke dag. Nu ben ik met het traject bij Petra klaar. Ze ziet bij mij een mooie glimlach. En ik? Ik ben haar erg dankbaar! Liefs Claudia

Claudia

Lieve Petra,

Ik ben al een heel eind door jou op weg geholpen. Ik ben je daarvoor erg dankbaar. Het heeft zo moeten zijn dat je dat we elkaar hebben ontmoet. Alles heeft zo zijn reden. Je bent een heel mooi en puur mens❤️

Op dit moment sta ik anders in het leven. Ik merk dat ik gegroeid ben en ik weet nu wat mijn doelen zijn in dit leven.

 

Anomiem

Ik vond het een fijne en inspirerende coachsessie. Ik kan meteen aan de slag met de tips die ik van petra gekregen heb.

(Recensie gratis coachsessie)

Fred de Brouwer

Heel erg bedankt je geeft mij in ieder geval een stuk inzicht, duidelijkheid en geeft mij een goed gevoel en rust.

 

Stella van Veldhoven

Al veel samen met jou en je helpers naar het licht mogen brengen
Zat in een donkere put , met weinig licht
Wordt steeds lichter ook mijn lichamelijke klachten en spanningen die al zo lang op mijn schouders drukken

Johanna Catootje

Petra bedankt voor het coaching traject dat mij bewuster maakt van mijn gedachten en meer vertrouwen te hebben in mijn kunnen.

Vond het zeker leerzaam!

Stella van Veldhoven

Hallo Petra

Vrijdag was ik bij jou voor een consult. En dat was een speciale ervaring voor mij.

Mariame El Mountaci

Heel toffe meid en aangename meid met een grote gave. Alles wat je zei klopte op de kop, het waren ook hele mooie boodschappen.

Doe zo verder!

Anomiem

Ben erg goed geholpen bij praktijk Valena.
Integer, betrouwbaar, lief persoon.
Mocht ik in de toekomst nog advies nodig hebben over bepaalde levenskwesties, dan zal ik haar zeker weer consulteren.

Petra Cranen

Zulke duidelijke antwoorden op mijn vragen, nieuwe inzichten in de situatie, als of puzzelstukjes op zijn plek vallen! Ik heb het gevoel weer even verder te kunnen en vertrouwen te mogen hebben in wat komen gaat!

Mascha Danckaarts

Ik weet nu welke stappen ik mag zetten en dat ik mag vertrouwen wat erop mijn pad komt.

Anoniem

Dankjewel voor het fijne gesprek van vandaag, je hebt me al heel veel geholpen in zo’n kort gesprek, zo krachtig ❤️

(Recensie gratis coachsessie)

Schrijf ook een referentie

Als je een samenwerking met mij wilt aangaan is een klik heel belangrijk. Ook is het fijn dat we beide zeker weten dat ik de juiste persoon voor jou ben. 

Ja ik wil kennismaken

Als je voelt dat het traject jou zou kunnen helpen, nodig ik je uit om het contactformulier in te vullen. We plannen daarna een kennismaking in. Dit gesprek is gratis.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00